اقدامات لازم برای اسباب کشی سالمندان
اسباب کشی منزل تهران از کارهای سخت و چالشبرانگیز است. از ترک خانهای پر از خاطرات گرفته تا هزینهها و دردسرهای حملونقل وسایل، جابهجایی سالمندان نیز یکی از مسائلی است که ممکن است برای افراد دشوار باشد.
اسباب کشی سالمندان باید با برنامهریزی دقیق و در نظر گرفتن محدودیتهای جسمی و فیزیکی آنها انجام شود.
در این مقاله نکاتی را به شما خواهیم گفت که با در نظر گرفتن آنها میتوانید جابهجایی افراد سالمند را خیلی راحتتر با باربری تهران انجام دهید.
اقدامات پیش از باربری اثاثیه
احتمالاً بارها خانهی پدربزرگ و مادربزرگها را دیدهاید که چقدر وسیله دارند. آنها گنجینه اسرارند. عموماً وسایل موجود در خانه افراد مسن بسیار زیاد است. قبل از هرچیزی باید به خانه این عزیزان بروید و این وسایل ریز و درشت قدیمی را تفکیک و جمعآوری کنید تا در هنگام اسبابکشی زیر دست و پا نباشند.
بسیاری از این افراد از این وسایل قدیمی اصلاً استفاده نمیکنند و تنها به دلیل قدیمی بودن آنها را به یادگار نگه داشتهاند. این وسایل برای سالمندان بسیار با ارزش هستند، پس هیچ وقت مجبورشان نکنید آنها را دور بریزند. در هنگام باربری این وسایل را در جعبه بستهبندی کنید و به محل جدید انتقال دهید. در صورتی که اسکان جدید این عزیزان انباری دارد، این کارتن را به انباری منتقل کنید.
انجام اسباب کشی برای سالمندان
اگر قصد اسباب کشی دارید و پدر و مادر پیرتان نیز همراه شماست، باید برخی ملاحظات را برای اسباب کشی سالمندان در نظر بگیرید. رعایت احترام و مهربانی در جابهجایی آنان ضروری است.
اگر افراد سالمند بخواهند از افراد خانواده جدا شوند و مستقلا در منزل دیگری زندگی کنند نیز رعایت برخی نکات برای احساس راحتی آنها ضروری است.
افراد سالمند معمولا وابستگی زیادی به منزل قبلی خود دارند و بهسختی میتوان آنها را راضی به جابهجایی کرد!
چک لیست اسباب کشی سالمندان
جهت اسباب کشی سالمندان یک چک لیست را در نظر بگیرید و موارد گفته شده رعایت کنید.
۱. برنامهریزی با استفاده از نقشه خانه جدید
۲. اهدای وسایل اضافی
۳. ایجاد مکانی برای ذخیرهسازی برخی اقلام
۴. دعوت از اعضای خانواده برای جابهجایی سالمند
۵. آماده کردن وسیلهنقلیه برای جابهجایی سالمند
۶. پیدا کردن پزشک جدید برای سالمند
۷. مهربان بودن با سالمند
۸. انتخاب شرکتهای معتبر برای جابهجایی
۹. آمادهسازی خانه جدید
۱۰. کمک به سالمند در مرتب کردن وسایل
۱۱. توجه به سلیقه سالمند در چینش وسایل
وسایل خانه را دستهبندی کنید
در اسباب کشی سالمندان ، نیاز به کم کردن وسایل دارند. وسایل خانه را بررسی کنید و آنها را به چند دسته تقسیم کنید:
- وسایلی که باید جابجا شوند
- تفکیک و بسته بندی یادگاریهای خانوادگی
- وسایلی برای فروش یا اهدایی به خیریه
- وسایل دور ریختنی
افراد سالمند وابستگی عاطفی به وسایل خود دارند. برای بسته بندی وسایل منزل تهران و مرتب کردن وسایل، حتما نظر آنها را درباره وسایل بپرسید. به این نکته توجه کنید که شما وسایل عادی یک خانه را جابجا نمیکنید، بلکه خاطرات یک عمر والدین مسن خود را به خانه جدید منتقل میکنید. پس، نسبت به جمعآوری وسایل دقت بالایی داشته باشید.
در آخر
اسباب کشی کاری پرزحمت و پرتنش است؛ بهویژه اگر افراد توانایی لازم برای جابهجایی و چیدمان وسایل نداشته باشند. ازاینرو سختی و اضطراب اسباب کشی برای سالمندان چندین برابر میشود.
بهتر است در انجام اسباب کشی سالمندان کمک موثری کنید و با برنامهزیری دقیق این عزیزان را در انجام این کار سخت و پرزحمت یاری رسانید.